My weekendHelgen har vært utrolig bra. Ikke bare er det hundre (egentlig 95) dager igjen til jeg og Ø er på vei til New York - i helgen var vi også i festiviteten i Haugesund og så Dag Sørås live. Jeg, Øystein og en kompis/kollega av Øystein, satt på første rad og vi lo omtrent fra han kom på scenen til han gikk av. Dag Sørås har så mange kontroversielle og fantastiske tanker og syn på ting - som kun passer seg i de rette settingene, for å si det helt enkelt.

Før showet begynte, kødda jeg med at jeg garantert kom til å blitt gjort narr av på en eller annen måte - og der sitter jeg på første rad, i Turboneger t-skjorte, og Dag Sørås står på scenen og gjør narr av tidligere vokalist i Turboneger, Hank von Helvete. Akkurat da kjente jeg det litt, haha! Men ingen skade skjedd, Dag Sørås er som sagt utrolig dyktig, ikke minst utrolig flink til å improvisere - vi fikk valuta for pengene, altså.

Har du sett Dag Sørås live?
Hva har du gjort på i helgen? 


The Simpsons Makeup Collection

The Simpsons M.A.C

 

Har du sett noe så fantastisk? Da min favoritt youtuber - Grav3yardgirl, la ut video om hennes nyeste MAC innkjøp, ble jeg helt fascinert. Jeg har vært innom amerikanske nettbutikker for å se om de har hatt denne kolleksjonen inne, og om de sender til Norge. Innerst inne visste jeg jo at det ikke var tilgjengelig å shippe noe av dette til Norge. Eneste jeg gjør nå, er å håpe på at noen merker lanserer noe skikkelig kult og fett innen jeg reiser til NY, haha! 

Hva synes du om The Simpsons sminken?hits