God Morgen

God morgen alle sammen! Mannen er gått på kurs & Ask Leonard blir levert i barnehagen. Det er ganske stusselig å sitte alene tidlig på morgen når det er så nistrist og mørkt ute. Regner gjør det også. Jeg kjenner at denne dagen kommer til å kreve ekstra fra min side. Bare det å tenke på å at dagen iallefall skal vare i 14-15timer til gjør meg matt. Men man klarer det man må. Jeg tenkte jeg skulle få i meg noe god frokost og slappe av med God Morgen Norge, før jeg begynner å gjøre meg klar for dagen.


Første barnehagedagen for gneisten vår - Snart 4mnd siden..

Ellers skal jeg ikke noe annet spesielt. Jeg skal slappe av, prøve å ikke sovne, gjøre noe fornuftig før jeg skal hente Ask Leonard i barnehagen, igjen. Så sånn er det. Følte det ble litt random og tilfeldig innlegg, men det får bare være. Ellers ønsker jeg alle en fin dag videre, med hva enn dere skal :}

 

Hvilke planer har du for idag? 


Innkjøp {26.10.11}

Innkjøp og innkjøp.. Jeg fikk en genser og ett kjempe fint smykke av Øystein {samboer} i dag, samt en concealer fra Body Shop, men den glemte jeg å ta bilde av.. Jeg er uansett glad og fornøyd! :} Tusen takk - Du er verdens snilleste! (og beste!)


Åh, den er så fin!   Den er så god og lang! Jeg takler ikke -
med min beste vilje - korte gensere.Den ser ut som den er knust, i know. Det er meningen at
innsiden skal se litt sånn.. Knust/Marble-ish ut ..... Og til Ask Leonard;
Tre, umønstrede og langermede bodyer.
Samt en stilig bukse!
{"My first cool jeans - These are my favorite"}

Så sånn er det! Det er så koselig å være ute med hele family'en, for en gang skyld. Det skjer ikke så ofte for tiden, med tanke på at vi alle tre er forskjellige plasser hver eneste dag. Det er iallefall gøy å gjøre det innimellom, sånn at man SER hva man faktisk savner :}

Hva synes du om innkjøpene?
Hva har du brukt dagen din til? 

 


Den heldige vinneren er ..

...

Igjen - beklager for den helt på trynet dårlige kvaliteten.. 

>Kim Iselinn< !Gratulerer så masse! Jeg har sendt deg en mail, sånn at du er klar over det. Til alle dere andre; Tusen takk for innsatsen deres, dere er fantastiske! Og beklager at dere ikke vant, jeg skulle gjerne delt ut ett kit til hver og en av dere.. Men følg med videre - jeg kommer nok garantert til å ha flere konkurranser utover.


:)


My Guardian Angel

Jeg elsker Vlieger & Vandam vesken min! I det siste har den vært med meg så og si overalt. Det er ett minus med den og det er at jeg blir sinnsykt lei av å gå å drasse på den dagen lang, selvom det følgte stroppe ting med. Jeg synes bare vesker som er ment for å holdes i hånda ser så utrolig tacky ut med stropper..Tada!
Jeg hadde seriøst aldri trodd om meg selv at jeg skulle legge ut et eneste bilder av hva jeg hadde på meg på bloggen, men nå har jeg gjort det, også.. Jeg ville bare vise hvor godt jeg faktisk matchet! :'D

Ellers er det en fin dag, det er fint vær, venninnen min Jorunn har bursdag i dag (Gratulerer♥), jeg gleder meg til Ask Leonard kommer hjem og når han er i seng etter endt kveld, så skal iallefall jeg rett i seng selv, kjenner jeg. Herregud som jeg gleder meg til å sove!

Hva synes du om Vlieger & Vandam vesken?
Har du hatt en fin dag?


Innkjøp - Ask Leonard

Åh, Cubus har så masse fint, ikke-kløende ull. Blandt deres utvalg fant jeg en super herlig Marius-ull body til Ask Leonard og noen gode, varme ull sokker som kan være kjekt å ha i barnehagen og på kalde høst og vintersdager. Om noen slektninger lurer på hva Ask ønsker seg til bursdag - Ull. (Vanter, body, sokker, strømpebukse..)

To par strømpebukser - H&M // Ull body & ull sokker - Cubus.Bestefar genser - H&MApropos ull - Barnehagen til Ask Leonard ønsker seg ull til han i barnehagen. Det forstår jeg. (Før du leser videre; det absolutt ikke meningen å snakke stygt om barnehagen til Ask!!) Men å sende med han ull i dyre dommer som kommer hjem å ser ut som andre verdenskrig, der stopper det. Vi skal i foreldremøte i slutten av oktober og da kommer jeg til å ta opp hvordan de behandler klærna hans, for de har virkelig ikke sett ut enkelte ganger. Man mister nesten litt tiltro til barnehagen når de holder på sånn og det er absolutt ikke kjekt. En ting er iallefall sikkert - Marius bodyen får de aldri ;)

Hva synes du om innkjøpene?


Min nye høstjakke

Alle høst- og vinterjakker jeg har sett på eller prøvd hittil har aldri falt i smak. For jeg er ganske kresen når det kommer til det med jakker. Jeg har prøvd jakker i alle former og fasonger, uten at noen har vært en klar favoritt.. Helt til jeg fikk øye på verdens fineste kåpe på Cubus, i rødt!  

Det skinner nok utrolig godt igjennom at jeg HATER å bli tatt bilder av, men jeg synes det er mye finere å vise den på meg selv, enn hengende på en traust & kjedlig kleshenger :'}

Rødfargen var nok det som kapret meg mest aller, aller mest, men har jeg så og si bare hatt svarte jakker, generelt, så kanskje det var på tide med forandring? Kåpen er iallefall fantastisk god og varm, jeg elsker fargen og den har hette i tillegg! Favorittjakken min

Hva synes du om fargen, er det noe du kunne gått i selv?


Toppbloggere - Hva er din mening?

Jeg skjønner ikke hvorfor og hvordan alle disse interessante menneskene har klart å komme seg såpass langt opp på topplisten. Ser du nærmere på jentene er alle av samme ulla - Blondt hår, blekede tenner og full kløft. (Show off) Er det en enestående og spesiell person jeg synes fortjener plassen sin fullt ut, så det er Maren Vik. Ellers så synes jeg det er en meget innsnevret og rett og slett kjedelig toppliste.
Bilde >Maren Vik< - www.marenviks.blogg.no

Hva, bestemt, har egentlig disse folkene gjort for å fortjene plassen, når det finnes tusenvis av andre blogger som i det minste har litt mer å hoste opp enn hvilken tannkost de bruker? Egentlig så er det ganske så trist å tenke på at de kanskje en dag må ofre både jobbtilbud og privatlivet sitt for de "15 minutes of fame" de hadde som 15-17 åring. Er det virkelig verdt det? Det tror ikke jeg de ofrer en eneste tanke over der de ligger i solaruimmene sine, med det de fremstiller som sine feilfrie kropper. Jeg synes det går en hårfin grense mellom å være glad i og fornøyd med seg selv, til å være know-it-all-besserwisser, noe jeg synes de aller fleste toppbloggerene er.

Hva er din mening om toppbloggere?
Hvem av de nåværende på topplisten, synest du fortjener plassen sin mest?


Things i love about fall

Om du kjeder deg, trenger inspirasjon eller bare har lyst å ha noe å se på - besøk >thingsiloveaboutfall<! Jeg lover deg nesten at du kommer til å kjenne deg igjen og føle glede over høsten! :} Her er mine favoritter i fra things i love about fall.Av en eller annen grunn så gleder jeg meg så utrolig masse til jul, allerede nå. Det har nok sikkert noe med at jeg elsker snøen og jeg skal helt klart ut å ta masse bilder når vinteren kommer! En annen ting jeg gleder meg til er å ha er dalende snø på bloggen, når den tid kommer! Haha :'D

Hvilken årstid er din favoritt?
Har du vært innom thingsiloveaboutfall før?


Svar på kommentarJeg skjønner og forstår at kommentaren kun er for å opplyse og at det ikke er noe stygt ment eller rettet mot meg som person og jeg svarer i ett eget innlegg, siden innlegget denne personen kommenterte på, er så utrolig langt nede i selve bloggen. Det å ta en tatovering og tatoveringer generelt passer ikke alle. Enkelte går nok garantert lei av tatoveringen(e) sine over tid og da må disse menneskene være utrolig glad for at det finnes laserbehandlinger som alternativ, selvom det nok minst er like dyrt som å ta en tatovering. For min egen del har jeg ønsket meg tatoveringer siden jeg var 15-16år og dessuten har jeg tenkt igjennom motivet for tatoveringene mine lenge før jeg har gått hen å tatovere meg. Jeg har hatt i tankene mine før jeg har tatovert meg at motivet er noe som kommer til å følge meg til graven og det har jeg akseptert. Visst ikke kunne jeg aldri tatovert meg i utgangspunktet.

Om jeg er 40år eller 80 og angrer på noen av tatoveringene mine, så er jeg for det første glad jeg tatoverer meg innenfor 'skjortereglene' og for det andre kommer jeg aldri til å fjerne de alikevel. De står for noe, de er og har vært en del av meg og min person/personlighet. Punktum.

Hva synes du om akkurat dette?

Kommentaren er forresten godkjent.hits