Ut på tur, aldri sur


Turer er noe vi går ganske så ofte. Spesielt i helgene og visst AL har fri. Hundre er sikker antallet ganger jeg har nevnt at vi har en ganske stor 'park' like utenfor dørene våre som vi benytter oss av ganske så mye. Denne parken består bl.a av badeplass om sommerene, en slags foss, ender i hopetall og et troll inni skogen. AL har aldri sett eller lagt merke til trollet før nå, og når han gikk bort, trakk han på skuldrene og sa "redde trollet.."

AL er veldig - VELDIG, glad i vann. Badekarvann, sølepyttvann, flaskevann og sist, men ikke minst innsjøvann. En ting er å ta sats med sko og klær på og stupe i vannet i mai, juni eller juli. Men å ta den helt ut i oktober MED høstsko og dress på i tillegg - på tross av at jeg sikkert tusen ganger i forveien, nevnte for han at han IKKE måtte gå uti vannet for da ble han våt og kald.. Heldigvis hadde han ull helt innerst så det holdt han ganske så tørr, heh. Selvom øynene er klistret på han når han går langs vannkanten, og vi reagerer lynkjapt, er det så ufattelig snart gjort. Skulle gjerne hatt et ekstra sett med øyne av og til, haha.

Kommentarfeltet er stengt.


Et lite pipSå var det denne bloggingen da. Kort fortalt har det vel egentlig bare blitt en liten (lang) pause, helt ut av det blå. Jeg har nesten ikke rørt kameraet mitt denne måneden heller, noe som er ganske trist å tenke på sånn egentlig. Som (forhåpentligvis) noen av dere legger merke til, har jeg pusset opp bloggen litt, med en utradisjonell bakgrunn, ny header og min favoritt med hele det 'nye' designet - Mason Jar knapper ♥ Den blanke er midlertidig facebook-knapp, ettersom jeg ikke har fått tilsendt den originale enda(!)

Ellers kan jeg fortelle at jeg er godt i gang med julepresanger. Litt over halvparten igjen. Også kjøper jeg omtrent alle julebladene jeg får øye på, og sluker dem på null komma niks. Om jeg gleder meg til jul? Ikke i det hele tatt.

Har du begynt på/blitt ferdig med julegaver?
Synes du det er tidlig med jul i oktober? (det synes ikke jeg, haha!)


Welcome october ..

.. Please be good to us ♥
Hadde du vært på vestlandet i dag - visst du ikke allerede er her, hadde du visst at disse bildene ikke er rykende ferske. Været er langt fra så fint i dag, som det har vært de siste dagene. Ask Leonard og jeg var ute å koste oss i det fine, tidlige oktoberværet. Vi gikk 'tur' på en liten sti, og der fant Ask Leonard seg en perfekt plass til å ta en pust i bakken og hvile beina. Det ene førte til det andre, plutselig satt han og heiv på masse visne løv, haha!

Selvom klærna hans ikke så ut i måneskinn etterpå, er jeg glad i ettertid. Ikke bare ble det et blinkskudd på hu mor, men det stråler ren glede og kos av gutten ♥

Har du hatt en fin start på oktober?
Har du noen spesielle mål for denne måneden? hits