Autumn pictures.

Synes jeg fikk noen sjarmerende bilder av AL, som var skikkelig preget av høsten.
Ikke bare er bildene preget av høsten, men også en liten gutt, som både er glad og furten om hverandre.- Hva synes du om bildene?
- Har du vært ute å tatt bilder av høsten?


Prepping for New York

Rekk opp hånden, de som grugleder seg til å reise til NY .. Om nøyaktig to måneder, reiser vi til NY! Når vi først begynte å tenke på og planlegge denne turen, virket det ut som tiden stod stille. Månedene og ukene gikk forbi i sneglefart. Over sommeren og etter august har det hele bare rast avgårde.

Kall meg gjerne gjerrig - men jeg føler egentlig jeg har trengt det meste av ting til reisen, derfor har jeg holdt det jeg har trengt litt billig. Til nå har jeg fått tak i veske til å ha med på flyet, som også blir vesken jeg bruker i mens vi er i NY, ullhansker (H&M) og mappe (fra apoteket (!) ) til boardingcard, papirer og pass. Ellers mangler jeg bare et par småting.
Vi har også såvidt satt oss ned, for å prøve å få kartlagt dagene vi har, og hvordan vi skal bruke dem. Stresset øker, når jeg ser over de enorme listene jeg har skrevet over alt det vi ønsker å få med oss, for så å prøve å få alt satt inn i en kalender på ti dager. Det er en grunn til at den kalenderen fortsatt ligger urørt - det er arbeid.

Jeg har hørt om spontanitet altså, men jeg føler jeg må ha en viss oversikt over hvilke dager vi skal gjøre hva, sånn at vi ikke springer beina av oss fra den ene plassen til den andre, uten en peiling på hva vi holder på med og hvor vi skal. Jeg er ganske nøyen med å planlegge dager og uker til vanlig, så du kan bare tenke deg hvordan jeg holder på nå.

I en av reisebøkene jeg har om NY, står det skrevet at man kan ha et helt år i NY, og fortsatt bare ha skrapt på overflaten over alt man kan gjøre og finne på. Og det utsagnet tviler jeg ikke et eneste sekund på.


Nephew


Har du sett noe herlig!? Jeg kjenner jeg smelter litt innvendig når jeg ser igjennom disse bildene ♥ På søndag tok jeg bilder av tantebarna mine. Det var en ganske så spontan og på tampen av dagen tur, så dømt ut i fra det faktum så synes jeg jeg fikk noen veldig dugende bilder, heh.

Noen av bildene ble kanskje litt vel over overeksponerte og lyse - men jeg synes de ble utrolig søte og sjarmerende og de fanget uttrykkene og sjarmen til den lille gneisten godt. Sollyset som treffer øret synes jeg ble en herlig detalj ♥

Hva synes du om bildene?
Har du noen barn å ta bilder av i din familie?


Details from my bedroom


Jeg synes det er en smule kleint å legge ut både bilder og videoer av soverommet sitt, men jeg dekorerte og flyttet rundt på ting i går, og syntes det ble littegranne koselig, heh. Julestemningen kom nesten litt krypende, når jeg slo lyslenken på. Bildet som står på hyllen over sengen, 'arvet' jeg etter farmoren min, og - om jeg ikke tar helt feil, er oldemoren eller tippoldemoren min avbildet på dette. 
 

Noen synes nok det er sært å ha et svært bilde av forfedrene sine over sengen - på soverommet, men jeg liker å ha det der, og synes det passer perfekt inn. Lyspærevasene er også en favoritt, og er kjøpt på en lokal butikk for over et år siden, om ikke mer. Kjekt å pynte med litt spesielle ting synes jeg, heh. 
 

Har du noen personlige 'pynteting' på rommet ditt?
Har du begynt å få julestemning allerede? 
New camera

5D Mark II, mitt gamle kamera, er historie for min del. For å gjøre en lang historie litt kortere, fikk jeg hevet kjøpet fra Japan Photo. Noe jeg både er utrolig glad for, og litt trist for. 

Glad fordi jeg endelig er ferdig med Japan Photo, men også fordi jeg har fått meg nytt utstyr. Litt trist, fordi 5D har vært mitt trofaste kamera i flere år. Jeg føler meg litt blind når det kommer til 6D, med tanke på at oppsett, og følelsen av det i hendene er helt annerledes enn 5D. Men det går seg vel til det også.


Med pengene jeg fikk igjen fra hevingen, fikk jeg som sagt kjøpt meg Canon 6D og et polaroid kamera. Riktig nok ikke hos Japan Photo, hoho. På polaroid kameraet må ta det man får, som også er hele sjarmen ved det.

Jeg har fått knipset litt bilder, både med 6D og polaroid kameraet. 6D har WiFi, som er en utrolig kul funksjon. Det gjør at jeg får delt bildene kjappere med sosiale medier. Ettersom jeg kjøpte kamera på fredag, har jeg ikke akkurat erfaring nok til å uttale meg mer enn at jeg synes 6D virker ut som et genialt kamera, heh. Rett og slett.

Hvilket kamera har du?
Har du positive/negative erfaringer med Canon 6D?hits