Julekortbilder

AL var i så godt humør i dag, at jeg bestemte meg for å kneppe han opp i finstasen og ta julekortbilder av han. Pepperkakeboksen stod klar foran skinnfellen, bare sånn at jeg visste at han kom til å sitte stille i mer enn to sekunder. Utspekulert mor på jakt etter gode bilder, heh. Prøvde å sette en julenisse vedsiden av han også, men den kunne jeg visst bare glemme. Men det ble nå en del fine bilder for det om. Vet ikke helt om jeg skal lage kortene helt enkle selv i år, eller om jeg skal kjøpe fra nett. Litt koseligere å lage noe personlig, enn å printe opp det samme gamle. Vi får se :-)

Hva synes du om bildene?
Har du/dere tatt julekort bilder ennå?
Lage julekortene selv eller bestille? 


Cranberry Joy
Snille, snille Øystein kom hjem med disse to til meg i dag ♥ Har vær syk og slitt med søvnen de to siste nettene, så det var godt å få en oppmerksomhet. Tror jeg må tenke meg godt om før jeg i det hele tatt bruker de, siden de er i 'limited edition'. Det er forresten håndsåpe til venstre og dusjsåpe til høyre. Dusjsåpene til Body Shop pleier som regel å være drøye i bruk etter det jeg har erfart, så den har nok en lang levetid uansett. Og selvfølgelig lukter de helt himmelsk!

Idag har jeg til og med tatt meg mot til å legge på nytt sengetøy og vaske kilovis med klær, på tross av at lungene snart detter ut av halsen. Det skal bli godt å legge seg nytt sengetøy og se serier sammen med Øystein, før jeg forhåpentligvis faller i til ro og får meg en sammenhengende natt for en gangs skyld.

Har du prøvd denne serien?
Hvordan har din dag så lang vært?


Bursdagsbarnet

♥ - Ask Leonard m/onkel Ben - Bursdagskaka - Farmor & Ask 'blåser' ut lys 

Igår fyllte Ask Leonard to år. Vi hadde selskapet hos farmoren og farfaren til Ask, så tusen takk til de som ville stille opp og huse hele min familie. Innlegget kommer en stakkars dag forsent, fordi jeg var helt slips når jeg kom hjem i går. Dagen var iallefall fin, Ask fikk mange fine presanger og det var kjempegod mat. Tror hovedpersonen koste seg også, han så litt i villrede ut når han ble servert pakke etter pakke. Men når traktoren plutselig dukket opp i en gave, gav han fint blanke i resten. Kjekkeste i verden er traktorer!

Tusen takk til alle i familien for alle gavene og kakene, ikke minst for et koselig selskap :-)

Hva synes du om bildene?
Har du vært i bursdagsselskap i det siste?


Blonder

Fint fotballmål i bakgrunnen, tørre hender og slitt hår. Finner noe negativt med alt, vet du. Ville egentlig vise den nye, fine blondetoppen min, men følte alt det negative stjal oppmerksomheten i fra bildene. Jaja. Er denne toppen jeg skal ha på meg i selskapet til Ask Leonard i morgen. Fallt for den med en gang på grunn av blondene, det er jo så utrolig fint Feminint, rett og slett. Nå føler jeg alt er klappet å klart til i morgen. Kommer sikkert noen bilder av bursdagsbarnet i morgen. Tar iallefall med meg kameraet og håper på det beste :-)

Liker du blonder?
Er du også flink til å finne det negative i ting?


Ask {hjerte} pepperkaker
Okei, kanskje litt tidlig ute med å kjøpe pepperkaker, men de skal på en kake jeg har lagd så da er litt mer stuerent å ha de i hus. Ask gikk rundt å sa 'Kaga', da var det klart at han måtte få seg et pepperkakehjerte. Når jeg var liten var det så vidt vi fikk pepperkaker før julaften, nå kommer pepperkaker og julegavepapir i butikkene i slutten av oktober. Skjønner hva folk mener når de føler det ødelegger julestemningen helt. Heldigvis er det ikke mer enn 29 dager igjen til 1. desember, og tre dager igjen til Ask fyller to år ♥

Liker du pepperkaker?
Synes du det ødelegger for stemningen at julepynt/mat kommer ut før desember?hits