Julegateåpning i HaugesundTorsdag var hele family'en (det vil si AL, meg og Øystein) samlet til julegateåpning og grantenning i sentrum. I samme slengen besøkte vi julemarkedet, samt to karuseller. Om man er ukomfertabel med å få intimsonen sin brutt, er ikke hverken grantenning eller julemarkedet stedet å gå. Just so you know. Kosinus fra barne-tv opptrådde, med masse koselige julesanger. En viss person synes hele opplegget var tåpelig, men - de lagde neppe forestillingen med tanke på Øystein, haha. Minstemann og jeg danset og koste oss i det minste igjennom kulden, heh.

AL smisket til seg brunost hos en mann som hadde stand for et eller annet meieri. Å kjøpe femten kilo med en meget spesiell brunost for å få en smaksprøve, fristet liksom ikke helt. Karusellen, eller toget, ble testet ut to ganger. Første gangen - tipp topp. Andre gangen? Hylgrining. Veldig festlig å være vitne til en skrikende unge, som kjørte forbi - gang, på gang, på gang. En god klem ble delt ut når han kom av, og da var dramatikken så godt som glemt. Et lite tips fra en mor til en annen; spør ungene deres to (gjerne fem) ganger før dere setter dem på en karusell ;-)

Kommentarfeltet er stengt.


Simple Christmas


 Simple Christmas2


Julen skal være rød (iallefall etter det jeg synes selv, og har vokst opp med), men å blande inn et par stilrene elementer skader absolutt ikke. En ting jeg er nødt til å bytte ut i denne høytiden er de svarte, hvite og brune happylightsene mine - i kritthvite. Lysten seirer enn så lenge over fornuften med koppene fra Bloomingville også, og selvom jeg ikke er hverken den første eller siste inne på tanken, hadde det vært superfint å ha svibler i dem. Lysslukkeren har jeg allerede, hihi. Barndomsminner. Og siden vi høyst sannsynlig skal ha ekte, naturlig tre i år, har jeg utrolig lyst å plante(?)/sette det i en fin flettekurv. Åh, så masse fine, matrialistiske goder det finnes!

Hva synes du?
Hvordan pleier du/dere å pynte til jul? Hvilke farger dominerer?


Fifty Shades of Grey by KappahlHelt siden jeg åpnet bok nummer en og til jeg lukket bok nummer tre, har jeg vært fengslet av historien om Anastasia Steele og Christian Grey. Husmorporno? Klisjè? Tja, kanskje. Yet, so addicting. Da jeg fikk med meg at Kappahl lanserte en fifty shades-kolleksjon, måtte jeg innom å kikke. En himmel av superfint undertøy møtte meg. Naturligvis har jeg snopet litt av denne kolleksjonen, jeg kunne ikke la det gå forbi meg. Undertøyet er ikke bare utrolig fint å se på, men også helt fantastisk å gå med. (Æresord!) Er stas å ha litt finere undertøy også.

Etter alt å dømme, kommer ut nye utgivelser rundt jul og valentines også (♥), iallefall i følge damen bak kassen på Kappahl, heh. Som om ikke det var nok, er det en måned til julaften i dag! Tiden flyr. Snør gjør det også ♥

Har du lest Fifty Shades? Liker eller liker du ikke?
Unner du deg fint undertøy? Har du noe fra denne kolleksjonen?


Sniktitt - julekort 2013

I uken som var prøvde vi oss på å ta julekortbilder. Først på onsdag, deretter torsdag. Bildene over er fra den siste dagen, og ble uten tvil aller best. Ingen av disse bildene skal i noe julekort, bare sånn at det er sagt, hehe. Kopier er bestilt, så jeg går bare å venter på at fremkallingene skal dumpe ned i postkassen, sånn at jeg kan begynne å lage julekort. Synes det er så koselig å sysle på med noe rundt november, desember. Klør i fingrene etter å pakke inn gaver, allerede. Heldigvis har jeg 24 små pakker å kose meg med å pakke inn, sånn at jeg ikke går løs på julegavene til familien enda, heh. Er vel bare et skråsikkert tegn på at jeg har alt jeg trenger av gavepapir og dilldall i hus ;-)

Kommentarfeltet er stengt.
Gavene til Ask Leonard

Åh, vi har vært så heldige - rettere sagt Ask Leonard har vært heldig i år og fått masse fine, fornuftige bursdagsgaver som kommer _godt_ med. Hovedpersonen selv var vel ikke helt begeistret over å pakke opp en myk pakke etter en annen, men vi foreldre var veldig fornøyde, hehe. Han fikk seg en stor søppelbil oss, og en enda større gravemaskin av farfar, så litt harde pakker var det også. Vi ble enige om å ha gravemaskinen hos farmor og farfar, jeg er redd den hadde tatt opp halve stua her hjemme, heh. Så blir det litt stas for han når han kommer på besøk til dem også.

Er i syvende himmel over Reima-dressen, skal blir kjekt å ta den bruk. Er så heldg å ha en familie å låne masse fint utstyr av også, så vi har en utrolig kjekk dress med ullfor i som kan taes av og på. Så det blir den og Reimadressen på deling i vinter. Jeg skal iallefall ha begge dressene i barnehagen, er iallefall veldig kurant å ha to dresser :-)

Kommentarfeltet er stengt.


Happy bursdag to you!

Fjerde november for tre år siden fikk vi vår kjære, morsomme, unike og fantastiske sønn, AL i armene. Siden den gang har årene flydd forbi oss. Søndag, dagen før dagen, feiret vi AL med min og Øystein sin side av familien hos besteforeldrene til AL. Men - som det nesten, iallefall som oftest er, var det noen som ikke kunne komme. Hovedpersonen fikk mange fine gaver av gjestene, mest klær som han etterhvert ble drittlei av å pakke opp til slutt, haha. Farfar fikset biffen og disket opp med en gigantisk pakke, inni skjulte det seg en svær, elektrisk gravemaskin. (Ble litt spekulasjoner om hvem som likte gravemaskinen mest av farfar og AL, hehe ;-)

Vi koste oss iallefall masse. Masse god mat og godt selskap. Jeg fikk benyttet sjansen til å kose meg litt (masse) med tantebarnet mitt som kun er 7 uker gammel. Og der var vi tilbake på at tiden går fort. Jeg kan nemlig aldri huske min lille store gutt, har vært så liten. Sikkert mest fordi jeg var helt borte i mangel på søvn, en slags ammetåke og at alt var helt surrealistisk. At det har gått 3 år siden vi tok med oss den lille bamsen hjem fra sykehuset i bilstolen, er for meg et under. Og det blir sikkert enda vanskeligere med årene å forstå hvor tiden har svunnet hen.  "Life is what happens, while you're busy making other plans"

 

Gratulerer med 3årsdagen, AL! Klem, Mamma.
Kommentarfeltet er stengt.


Black & White

Et par bilder fra de siste dagene våre; / AL koste seg med "Halloween"-snopet sitt, haha. / Fineste lyshusene fra Kremmerhuset ♥ / Jeg har _prøvd_ å bake eplekake.

Eplekaken skal være til feiringen av AL sin 3årsdag på søndag. (Brace yourself for bursdagsbilder!) Øystein fikk oppskrift fra en kollega han jobber med, og vel .. Det ble vel mer en bunn enn en kake. Det skal sies at det skal vaniljekrem på toppen, men alikevel. Et kjapt googlesøk på 'eplekake', og dette ser ut som en bunn i forhold til resultatene man får opp, haha. Men så har den blitt lagd av en dame (meg, ja.) som fikk jorbær minimuffins til å se ut som pølsebiter, så oddsen er liksom ikke helt på min side når det kommer til baking. Æ kan (definitivt ikke) bake.

Kommentarfeltet er stengt.hits