My Christmas tree

Stikkontakter og ledninger hører julen til. Juletreet vårt i år, ekte. Edelgran, for å være helt nøyaktig. Jeg er så fantastisk fornøyd! Ikke bare lukter det godt, det tar utrolig nok ikke like mye plass som treet i plastikk. Vi gikk for et tre som var mellom 150-170cm høyt, så det har kanskje noe å si. Men alikevel. Jeg elsker det. Synd det ikke varer året rundt. Eller årene rundt. fornøyd er jeg.

Lysene er et sant mareritt hvert eneste år. Ledningene kom dessverre litt for godt frem på treet, iallefall på toppen. Menmen. Treet gir veldig mye - og ikke minst koselig stemning. Blir ekte tre igjen, ved neste anledning.

Hva synes du?
Har du/dere ekte eller falskt tre i år?


I hope that it snows


Åh, for en fin dag det var i går ♥ Puddersnø, barn på akebrett, røde kinn og votter. Det vil si, når snøen fortsatt lå på bakken. I dag det en annen historie, over natten har snøen nemlig smeltet halvveis bort og blitt en blanding av slaps og is. Velkommen til vestlandet. Forhåpningene om en hvit jul har dabbet betraktelig av. Eneste plassen det minner om jul er i min egen - og det jeg ser av andres, julepyntede stuer. Er egentlig ganske sykt å tenke på at jeg (og sikkert mange andre) er avhenging av snøen for å få den skikkelige julestemningen. Men sånn er det bare, heh.

Julestemningen kommer som regel krypende når jeg har sett Alene Hjemme en og to, hører på julemusikk og pakker inn gaver og pynter juletreet, uavhengig av hvilket vær det er. Det er fortsatt håp for den spesielle stemningen.

Er det (skikkelig) snø hos deg?
Trenger du snø for å få den helt spesielle stemningen?hits