"Hustende" mai

Da Ask var mindre klarte han ikke å uttale 'S'en',
så når han snakket om syttende mai, ble det hustende mai, hehe ♥
Synes det passet seg om overskrift, heh.

Litt for sent å si gratulerer med dagen, eller hipp hurra - men heldigvis ikke for sent å legge ut noen bilder i fra dagen. Vi feiret sammen med foreldrene og besteforeldrene til Ø og AL, noe som nesten begynner å bli en liten tradisjon, ettersom vi har feiret syttende mai med og hos dem de siste tre, fire årene. AL var så kry og stolt der han kom gående i folketoget, hånd i hånd med farmor og farfar - med et bredt smil på lur.

Mat, snop og is er det mest beryktede med hele syttende mai. Iallefall for de små. Det ble fortært et par kakestykker, og enda mer soloflasker. Tror aldri AL har drukket så mye brus på en dag, heh. Knotten fikk klatret oppå heste(ponni)ryggen og ridd et par meter - før han - ikke overraskende nok, ville av. Se så skeptisk han ser ut på bildet, haha. Stakkars liten. Det var naturligvis helt frivillig fra hans side, men det kostet nok litt mer enn det smakte, hehe.

Har du hatt en fin 17.mai(feiring)?
Tok du masse bilder på syttende mai?


Nasjonaldagen
Syttende mai ble feiret hos svigerforeldrene mine, for tredje året på rad. Like koselig som det har vært hvert år vi har vært der. Ask Leonard og farmoren hadde gått i tog og vært på skolen før vi kom, så hverken jeg eller Øystein var med på noe feiring i den forstand. Så det ble en ganske rolig og grei syttende mai. Iallefall for oss foreldre, heh. Vi tok oss en liten kjøretur og endte opp hos oldemoren til Ask Leonard. I mellom kjøreturen og oldemoren sovnet Ask. Etter mye stryking på kinnet var det ikke annet å gjøre enn å kaste inn håndkle og få seg en liten lur. Ble en lang dag med masse inntrykk for stakkars Ask ♥

Hvordan var din syttende mai? Hatt det kjekt?
Hva synes du om bildene?hits