Industrial piercing.

Både mye og lite har skjedd siden sist. Bloggen min har uten tvil tatt preg av at det har vært en fin sommer i år. Det siste jeg har hatt lyst til, har vært å sitte inne foran en skjerm. Vi har også hatt barnefri og da har vi slappet helt av.

Håret mitt er et kapittel for seg selv på disse bildene. Man skal være veldig forsiktig (or so I've been told), med shampo og såper, da det kan føre til infeksjon. Derfor har jeg unngått alle kurer og oljer og sprayer - for å ikke få noe i det. Derfor ser håret mitt ikke ut, og derfor står det til alle kanter. Embrace messy hair. Har heller ikke på meg ett eneste gram sminke på bildene, men trives med meg selv alikevel, heh. Forrige helg tok jeg piercing. I øret. Industrial - eller scaffold, om du vil. Jeg vet det ser rødt ut, men jeg lover at det ikke er infeksjon. På kveldene og morgenene er fargen helt normal, mens ut på ettermiddagen, når jeg har beveget meg en del, eller holder på med noe fysisk, blir jeg rød med en eneste gang. Om det har noe med blodomløpet å gjøre, at jeg slapper mer av på kveldene og morgener, er uvisst. Jeg vet i alle fall at det ikke er infeksjon, heh.Også er den trossalt relativt ny. Dessuten er piercingen noe kroppen prøver å jobbe, derfor ser jeg på det som en del av prosessen. Grotiden er - hold på barten - 14 uker. Det er sånn ca. frem til november, heh. Det gjorde heller ikke særlig vondt. Jeg leste en plass, at alt adrenaliet i kroppen forsvant etter det første stikket, og at man derfor kom til å kjenne stikk nr to bedre - eller verre. Men det stemte ikke med meg i det hele tatt. Verste delen var å få satt inn piercingen.

Siden det har gått en uke, har jeg blitt mye mer vant til å ha den der. Det er heller ikke like ømt lenger. Heldigvis.

Har du tatt piercing i sommer?
Hvilken piercing synes du er finest?


Festivalklar - Tons of RockOm et par dager pakker jeg mitt aller nødvendigste, og vender snuten mot Halden. Nærmere bestemt til Tons of Rock - hvor jeg skal være frivillig i år. Campeplass, mat og drikke (regner ikke med at alkohol går inn under drikke) - er gratis for oss frivillige. Rutinene mine rundt dusjing og hygiene blir satt kraftig på prøve, og det blir mildt sagt primitive forhold. Men for noen dager det skal bli - masse forskjellige mennesker, god musikk og nye opplevelser på rekke og rad. Dessuten har jeg ordnet meg fri på lørdagen, slik at jeg får sett the best of the best - Slayer!

Skal du på TofR, eller noen andre festivaler i år?
Hva er ditt beste festivaltips?

I hope that it snows


Åh, for en fin dag det var i går ♥ Puddersnø, barn på akebrett, røde kinn og votter. Det vil si, når snøen fortsatt lå på bakken. I dag det en annen historie, over natten har snøen nemlig smeltet halvveis bort og blitt en blanding av slaps og is. Velkommen til vestlandet. Forhåpningene om en hvit jul har dabbet betraktelig av. Eneste plassen det minner om jul er i min egen - og det jeg ser av andres, julepyntede stuer. Er egentlig ganske sykt å tenke på at jeg (og sikkert mange andre) er avhenging av snøen for å få den skikkelige julestemningen. Men sånn er det bare, heh.

Julestemningen kommer som regel krypende når jeg har sett Alene Hjemme en og to, hører på julemusikk og pakker inn gaver og pynter juletreet, uavhengig av hvilket vær det er. Det er fortsatt håp for den spesielle stemningen.

Er det (skikkelig) snø hos deg?
Trenger du snø for å få den helt spesielle stemningen?


Roses and Sunbeam


På mandag rakk jeg å bli tjueen år. Som om ikke det var nok, markerte gårsdagen at jeg har vært sammen med Øystein i fire år(!). Gavene fra markeringene har vært både roser og penger - sistenevnte da selvfølgelig for bursdagen min. Jeg har allerede lagt sedlene i 'sparegrisen' min fra Kremmerhuset, sedlene som skal finansiere nytt objektiv ved juletider ♥ Bursdag- og julegavene mine i fra kjente og kjære i år, skal gå til nytt objektiv og fotoprinter - planen er allerede klar, heh.

Hva synes du om bildene?
Sparer du penger til noe?


Mariusgenser


Haha, tror aldri jeg har hatt så mange bilder av meg selv i et innlegg før. Og nei, jeg eier ikke hender - kun en fing. Grunnen til eksplosjonen av bilder er at jeg (og Øystein) har fått Marius-genserene våre fra svigermor. Det er riktignok ikke hun som har strikket dem, men alikevel. Jeg takker både svigermor og damen som strikket genserene, bukker og neier. Mariusgenser er noe jeg har siklet på i langlang tid, heh. Tror aldri noensinne jeg har vært så glad for å få en genser i hele mitt liv! (Jeg ♥ Mariusmønster!) Litt synd det går mot vår, og den må pakkes ned til høsten, men tro du meg - jeg kommer til å bruke den for alt den er verdt før vår og sommer kommer.

(En siste ting; jeg vet at jeg har ettervekst. Og at jeg er feit.)

Har du Mariusgenser?
Hva synes du om bildene? (Og genseren)


Blonder

Fint fotballmål i bakgrunnen, tørre hender og slitt hår. Finner noe negativt med alt, vet du. Ville egentlig vise den nye, fine blondetoppen min, men følte alt det negative stjal oppmerksomheten i fra bildene. Jaja. Er denne toppen jeg skal ha på meg i selskapet til Ask Leonard i morgen. Fallt for den med en gang på grunn av blondene, det er jo så utrolig fint Feminint, rett og slett. Nå føler jeg alt er klappet å klart til i morgen. Kommer sikkert noen bilder av bursdagsbarnet i morgen. Tar iallefall med meg kameraet og håper på det beste :-)

Liker du blonder?
Er du også flink til å finne det negative i ting?


20årTjuetredje september. Bursdagen min. I dag fyller jeg tjue år. Øystein ertet meg med at tenårene nå var over, mens svigerfar i andre enden poengterte så fint med at jeg var ung uansett, og måtte jo være vel så glad bare det. Gjengangerspørsmålet på bursdagene mine oppigjennom har vært; føler du deg eldre? Nei. Eller jo. Kanskje. Jeg føler jeg har vokst og blitt voksnere, når jeg tar meg selv i å tenke at gaver kun er et pluss.

Misforstå meg rett altså. Det er fint med gaver. Men bursdagen min er ikke ødelagt om det ikke dukker opp en gave. Så lenge de obligatoriske bursdags-rosene mine er på plass er jeg fornøyd :-)

Når har du bursdag?


Gina Tricot - Knitted

Typisk, spontane meg bestilte jeg meg en genser og et par øredobber på Gina Tricot her om dagen. Jeg ombestemte meg ganske kjapt etter at jeg bestilte, og bestemte meg for at jeg skulle sende pakken i retur. Idag kom naturligvis pakken i posten. Og for å si det sånn - den skulle ikke jeg ha åpnet, det skulle Øystein ha gjort, sånn at han kunne ha klistret på den forbanna returlappen, og sendt den tilbake med engang.
Det kommer vel ikke som et sjokk at jeg tviler på om jeg skal sende den i retur eller ikke. Jeez. Luksusproblem. Synes bare den satt litt sånn .. Merkelig. Samtidig som jeg synes den var stilig. Tidligere erfaringer sier meg iallefall at dersom jeg synes et plagg sitter altfor merkelig på eller noe i den duren, blir det som regel plassert lengst bak i skapet som mulig. Og støvsamlere har jeg egentlig nok av.

Synes du jeg burde beholde genseren, eller sende den i retur?
Er du spontan og overivrig av deg?


Hvorfor ser vi aldri bilder av deg?Jeg fikk et spørsmål på innlegget under, om hvorfor jeg aldri, eller sjeldent legger ut bilder av meg selv. Jeg tenkte jeg ville svare i et innlegg, sånn at dersom andre lurer på det samme, får alle svar. På en måte. Grunnen til at jeg egentlig aldri legger ut noe særlig bilder av meg selv er at jeg misliker å bli tatt bilde av, og føler jeg ser helt mongo ut på alle bilder som blir tatt av meg. Det er vel kanskje ikke akkurat noen hemmelighet at jeg har dårlig selvtillit i tillegg, og da blir sjeldent til at jeg legger ut bilder av meg selv, med mindre jeg er i overkant fornøyd med de.

Ikke går jeg rundt å knipser bilder av meg selv hverdag heller. Det har jeg hverken ikke tid eller energi til, heh :-)

Er du flink til å legge ut bilder av deg selv?
Synes du en blogg er upersonlig dersom det ikke er bilder av bloggeren? 


Stavanger next

Da var dagen kommet, hvor jeg setter kursen mot Stavanger for å gjennomgå brystoperasjonen min. Kun et par timer igjen til jeg tar båten. Om ikke operasjonen har vært nær før, så er den det iallefall nå. Det føler jeg bokstaveligtalt på meg. Jeg skal forresten operere på mandag - altså i morgen, om noen lurer. Tankene svirrer enormt rundt selve operasjonen og tiden etterpå - det er det ikke til å legge skjul på. Men så har jeg valgt dette 110% selv, for en god grunn. Og det står jeg for mer enn noe annet.


Baggen står så og si ferdigpakket. Kun et par nødvendige ting som gjenstår. Jeg kjenner en klump i magen, men lar være å gi og fore den for mye oppmerksomhet. Jeg klarer dette! Nervøsiteten bygger seg aller mest på hvordan jeg kommer til å bli behandlet av personellet. Frykten min er å møte på noen mildt sagt bitchy sykepleiere som ikke har noe på et sykehus å gjøre. Ellers er jeg forholdsvis rolig. Jeg har operert før, og vet sånn ca. hva jeg kommer til. Heldigvis.Jeg kommer også naturligvis til å savne lille godklumpen min, som skal være hjemme hos farmoren sin og mamma mens jeg opererer. Det er merkelig med det; han har vært borte i 2-3 dager før, men ikke før nå har jeg kjent på et SÅ voldsomt savn. Sånn skikkelig, skikkelig - tårene i halsen - savn. Selvom jeg ikke kan løfte noe(n) før 1-2uker etter, så skal jeg gi han en durabelig god klem og mange nusser når han kommer hjem! ♥ Allerede nå ser jeg frem til det, hehe.

Når det kommer til bloggingen og tiden etterpå, så .. Vel, jeg kan ikke si så mye om det egentlig. Hvordan det kommer til å bli. Jeg vil naturligvis fortelle om hvordan ting har gått og hvordan jeg føler meg. Men utover det - uvisst. Ellers vil jeg takke alle som har orket å lest igjennom et så langt innlegg! Blir litt langdrøyt når det er så lang tid igjen til neste oppdatering. Frem til da ønsker jeg alle sammen alt godt - vi snakkes til neste helg!


ChanelFarge; Gabrielle.

Jeg bruker sjeldent lipgloss eller leppestift. Og når jeg faktisk gjør det, så er det som regel rødt det går i. En periode brukte jeg mye rød leppestift, helt til vimsete meg mistet den. Chanel'en min kommer jeg riktignok aldri til å miste, den kan jeg ikke miste - for å si det mildt. Sikkert den mest fancy og ekslusive leppestiften jeg noensinne har hatt og kommer til å eie ;-)

Bruker du lipgloss/leppestift o.l?
Har du et eller flere ekslusive produkter? Isåfall hvilket/hvilke? 


dipdye

Jeg var som sagt hos frisøren i går. Det ble brun-aktig dip-dye på meg, etter mye om og men. Stakkars frisøren forstod ikke helt hva jeg mente med 'lysere nederst i tuppene'. Hun hadde aldri hørt om dip dye. På toppen av det, måtte jeg nærmest krangle meg til avfarging. Men alt i alt - absolutt verdt det!

Resultatet;Jeg har ganske oppklippt hår, så det er uten tvil mest markert bak. Frisøren fikk - etter mitt syn - til et ganske fint resultat til å ikke vite hvilket resultat jeg var ute etter. Hun så temmelig lettet ut når jeg sa det var den fargen jeg var ute etter.

Mangen har, iallefall etter det jeg har lest rundt etter, hatt lyst å dipdye håret sitt, men vært i tvil om de skulle våge å gjennomføre det. Mitt tips er; Om du vurderer å dip-dye håret ditt hos frisør - ta for Guds skyld med et bilde!

Kunne du tenkt deg å dipdye håret ditt?
Liker du å prøve ut nye ting med håret ditt eller går du for det gode, gamle? 


Frisøren - Total forvandling!

For meg er det iallefall total forvandling. Jeg har farget etterveksten, fjernet det slitte - stusset det og kanskje det "største" av alt; fått lugg. Ja, du leste riktig. Lugg for meg har alltid vært en bein, stygg, konete.. Ting, frisyre(?) Men skrålugg - der ble jeg faktisk solgt.

Jeg vet det ser helt løgnas ut med den dotten over fjeset, men jeg orker ikke å
legge ut for Gud & hvermann, det slitne, stygge trynet mitt.

Først synes jeg jeg så ut som en gammel kjerring, noe som sikkert var en reaksjon på at det var uvant. Men etterhvert har jeg begynt å like det mer og mer. Det er meg, rett og slett.


Verdens beste produkter


Jeg tror jeg har nevnt det ved en tidligere anledning at jeg synes supermarked-shampo er den verste dritten som finnes, som jeg bruker kun når jeg er nødt. Til dere som klikker i vinkel over at jeg kaller butikk-shampo for dritt; Om man legger penger i drøye produkter som er ment for sin hårtype, anbefalt av frisøren - holder faktisk håret seg finere lengre. Ergo; man trenger ikke å gå til frisøren like ofte som man ellers ville gjort.


Ellers vil jeg takke, bukke og neie til Øystein for frisør-timen!

 

Hva synes om den nye klippen, passet jeg den?
→ Bruker du salong produkter eller supermarked-produkter?


My Guardian Angel

Jeg elsker Vlieger & Vandam vesken min! I det siste har den vært med meg så og si overalt. Det er ett minus med den og det er at jeg blir sinnsykt lei av å gå å drasse på den dagen lang, selvom det følgte stroppe ting med. Jeg synes bare vesker som er ment for å holdes i hånda ser så utrolig tacky ut med stropper..Tada!
Jeg hadde seriøst aldri trodd om meg selv at jeg skulle legge ut et eneste bilder av hva jeg hadde på meg på bloggen, men nå har jeg gjort det, også.. Jeg ville bare vise hvor godt jeg faktisk matchet! :'D

Ellers er det en fin dag, det er fint vær, venninnen min Jorunn har bursdag i dag (Gratulerer♥), jeg gleder meg til Ask Leonard kommer hjem og når han er i seng etter endt kveld, så skal iallefall jeg rett i seng selv, kjenner jeg. Herregud som jeg gleder meg til å sove!

Hva synes du om Vlieger & Vandam vesken?
Har du hatt en fin dag?


Happy Birthday to Me!

Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday dear me
Happy birthday to me!Jeg fyller 19 år idag!
Allerede har jeg hatt en kjempe fin dag, med masse gaver, kontanter (hihi) og ikke minst; idag kom Vlieger & Vandam vesken min!! Lykke! Tusen takk til alle jeg har fått gaver og gratulasjoner fra i dag - dere er utrolige! :}

Jeg fikk også en hel haug med røde roser fra samboer i dag! Imorgen har vi faktisk vært sammen i 2år også! Tiden går fort i godt lag, gitt. Nå skal jeg kose meg videre resten av kvelden! :Dhits