Jeffree Star: Velour Liquid Lipstick

Rosa, sa du? Det passer iallefall til måneden vi er inne i.
Jeg er ganske glad i leppestifter. Ikke de klassiske stiftene, men de flytende. Flere og flere merker kommer ut med dem nå til dags, men selv har jeg to favorittmerker, Kat Von D og Jeffree Star. Begge glir på som lipglosser, men tørker helt ned etter ett lite minutt og når de først har tørket. Vel, da sitter de resten av dagen. Det er derfor jeg er så utrolig glad dem.

Så når Jeffree Star for litt over to uker siden fikk flere av fargene inn, og kom ut med noen nye i tillegg, bare måtte jeg ha dem. You know what I mean. Hjem klikket jeg meg fargene "I'm nude" og "Masochist". Spreke navn. Dessuten har jeg planlagt flere fremtidige kjøp, den dagen han restocker flere farger. Om jeg er svak? Kanskje litt.

- Har du handlet noe fra Jeffree Star? 


The Body Shop - Mini Haul

Jeg lovde meg selv dyrt og hellig at jeg ikke skulle kjøpe mer produkter før jeg reiste, men..
Så trengte jeg en ansiktssåpe, og kom ut av butikken med to andre ting som ikke var planlagt.
Selgere på slike butikker er ekstremt dyktige på mersalg - bare for å ha sagt det, liksom.

Seaweed Deep Cleansing ansiktssåpe
- Denne har jeg brukt i flere år, og jeg har prøvd mange andre alternativer, men ingenting fungerer like bra som denne. Jeg er avhengig av å ha en skikkelig renset hud om kvelden, og det fikser dette produktet.

Glazed Apple håndkrem - Et produkt av 'limited edition' juleserien til Body Shop. Håndkremen lukter helt fantastisk - og kom også i en veldig liten tube, så jeg tenkte den var perfekt til å ha med seg i håndvesken på flyet.

Aloe Vera lipbalm - Å få smakene til leppeprodukter inn i munnen, er helt grusomt for min del. Det resulterer i at jeg går med tørre lepper omtrent hele året, men denne lipbalmen lukter ingenting, og er redningen for mine lepper.

NÅ skal jeg ikke kjøpe en tube mer av produkter før jeg reiser, haha!


Har du noen favorittprodukter fra Body Shop?
Har du prøvd limited edition serien til Body Shop i år?


Anbefaling; Baby Foot

Nå som sommeren er her og temperaturen og været (forhåpentligvis) blir varmere og finere, er det greit å ha fine og myke føtter, slik at man kan gå i lettere sko og gå barbeint uten å tenke på hvordan føttene ser ut. Baby Foot har vært på markedet en lang stund, og av en eller annen grunn har jeg sett mye til produktet, men aldri hørt noe særlig om det.
Grunnen til at jeg valgte å prøve nå var først og fremst fordi de var på tilbud. Ærlig sak. Men også fordi føttene mine sårt trengte et tiltak. Det har gått en uke siden jeg 'startet behandlingen'. På pakken står det at det skal ta tre til syv dager før man begynner å legge merke til forandringer. Etter tre, fire dager, og ingen fremgang tenkte jeg; 'shit, disse sokkene virker ikke', men etter en liten uke forandret hele den harde huden seg før den prellet av. All den harde huden og spekker på hælen forsvinner med huden som faller av.

Selv om man får ikke B A B Y F O O T, gjør sokkene uten tvil det de sier de skal gjøre! Når alt rester er borte, skal jeg begynne å smøre føttene i tillegg, og da tenker jeg at man får en maksimal effekt av hele kuren. Om du prøver Baby Foot kan perioden hvor ting utvikler seg være temmelig disgusting. Men man får virkelig igjen for det. Det fungerer bedre enn noen skrubb eller 'verktøy' jeg har prøvd! Deffinitivt et produkt som vil bli kjøpt igjen når tiden er inne for det.

Har du prøvd Baby Foot?
Behandler du føtne dine med noen spesielle produkter?

-------------------------------------------------------------------

#BabyFoot #Hudpleie #Fotpleie #Skjønnhet


KlementinJeg kjøpte med disse to rett før helgen - dusjsåpe og skrubb med lukt av klementiner. De etterlater huden myk, ikke minst godluktende. Å dusje med disse er som å dusje i fanta, heh. Dessuten er de ikke testet på dyr heller, noe som gjør at jeg kan bruke dem med god samvittighet. Beste serien til The Body Shop jeg har prøvd hittil!
Forresten; Om ikke så altfor, altfor lenge kommer jeg med en liten overraskelse til dere lesere, så følg med! :-)

Har du en favorittserie i fra TBS?
Klarer du å tippe hva overraskelsen er?


Blush.no; frisørprodukter

Åh, men jeg gleder meg til jeg skal til frisøren i morgen! Håret mitt ser ikke ut per dags dato, så det skal bli ubeskrivelig godt å få friske det opp. Jeg pleier som regel alltid å kjøpe shampo & balsam når jeg er hos frisøren, men denne gang har jeg bestilt produktene mine over Internett, for en forandring.

Alle produktene ovenfor kostet meg litt over 700,- tilsammen på >Blush.no<, mens hos frisøren koster bare balsamen og shampoen 500,- tilsammen, så jeg vil absolutt si jeg har spart penger! :-) Jeg har prøvd alle produktene før, unntatt Moroccan-oil'en. Så gi gjerne tilbakemeldinger dersom du har prøvd den!

Har du erfaringer med Blush.no?
Hvor ofte/hvor mange ganger i året går du til frisøren?


Anbefaling: Clarins

Jeg har prøvd ganske masse forskjellige fuktighetskremer til ansiktet, opp igjennom. Alt i fra billige Nivea til Clinique. Men den aller, aller beste jeg har prøvd hittil er Clarins;Hydra Quench Cream Mask

Perfekt for tørr og dehydrert hud. Jeg fikk prøve på denne kremen på Esthetique en gang tilbake, og helt siden den gangen har jeg nærmest vært frelst! Man merker god, god forskjell etter ett par dager, og huden blir utrolig fin og myk! Lukten er ganske ren og frisk.OneStep Exfoliating Cleanser
Eksfolierer død og tørr hud. Som masken ovenfor, fikk jeg også prøve på denne. Jeg bruker den maks to ganger i uken, pga eksfolieringen. Den er veldig enkel å fjerne, og lukter friskt av appelsin. Eksfoliatoren kan også brukes til å fjerne overflødig sminke med, noe jeg synes er i det drøyste laget, ettersom den ikke akkurat er billig.

Og selvom det ikke er de billigste produktene, er de virkelig verdt alle pengene. De er drøye i bruk og varer lenge! :-)

> Bruker du eller har du prøvd Clarins sine produkter?
> Evnt; Hva synes du? Er du fornøyd?


Too Faced & Smashbox

Too Faced - Lip Injection:Jeg tenkte å prøve denne, aller mest for å se om den lever opp til ryktet.
 - Den svir? JA! Lukten er en blanding mellom Burn og tyggis en plass..
Man merker effekten av den etter 3-10min. På meg virket det spesielt 
på overleppen, av en eller annen grunn.. Jeg vil absolutt si den verdt
pengene, til tross for minatyrbeholderen den kommer i ..

Smashbox - Eyeshadow Trio > Multiflash: Jeg har ikke fått sjangs til å prøve denne, dessverre. Men den lover utrolig bra! :-)
Jeg har bl.a prøvd The Body Shop sine øyenskygger, men jeg synes pigmenteringen
er så utrolig dårlig, spesielt for det man gir for produktet deres.
Jeg satser og håper iallefall på at denne er bra! :-) 

- Har du prøvd noen av disse produktene?
- Isåtilfellet; Er du fornøyd?hits