Sheeps & GoatsPå langfredag kjørte vi en tur rundt på landet, hvor besteforeldrene til Ask Leonard bor. Meningen var at vi skulle gå oss en tur, men kulden beit rett og slett igjennom marg og bein, derfor ble svigermor med på en liten sightseeing tur i bil istedenfor. Etter at jeg ble sammen med en kar som er oppvokst på bondegård, har jeg innsett at landet er genereltsett undervurdert. Selvom jeg liker byen best, er det godt med et lite avbrekk fra eksos og store kjøpesentre.

Første Ask Leonard sa når han så sauene var "Ku!". "Nei, Ask - det e sau", svarte jeg tilbake. "Sauane - MAT!" brølte Ask, og satt punktum for diskusjonen om det var sau eller ku. Om han fikk assosiasjoner til at sauene er mat eller om han har vært med å matet sauer tidligere, er uvisst. Men vi fikk oss iallefall en god latter.

Hvor liker du deg best; byen eller landet?
→ Synes om bildene? (Føler jeg spør om dette i hvert eneste innlegg)


Langfredag

Obs; Mye bilder.


Gikk hardt for seg, for å si det sånn ..Kan trygt si det var en liten gutt som var glad for å se både mamma og pappa i går. Ask Leonard og tanten var ute på tur når vi kom kjørende forbi, så vi stoppet opp ved siden av slo av en liten prat. Ask gliste fra øyre til øyre - er nesten sikker på at smilet gikk helt rundt. Når han møtte oss inne ble det utdelt et par koser, før han bokstaveligtalt stupte i pakkene vi hadde med til han. Det gikk så fort i svingene at jeg ikke fikk tatt noen bilder av han når han åpnet den første gaven - flyet med bamsen, også kalt Charley. Eller "Sjarlei", som Ask sa.

Den andre pakken, som jeg fikk en på trynet av å hjelpe han med å åpne - var en hund som gikk, hoppet og bjeffet. Ask Leonard var opp under taket, helt til batteriene kom i og vi trykket på 'on'-knappen. Da var hunden plutselig farlig, og han ville bytte den. Så flyet var uten tvil mest populært, heh. Ellers var det et utrolig kjekt og koselig 'selskap', med masse god mat som vanlig ;-)

Hva har du gjort på hittil i påsken?
Hva synes du om bildene, et du likte spesielt godt?hits