Ask Leonard (hjerte)
Nyeste smykket i samlingen fra Inova Design.se, som jeg fikk i posten i dag. Smykket er helt sølvfarget, ikke mørkt. Har noe med refleksjonene å gjøre. Jeg er utrolig fornøyd og smykket er fantastisk fint både på og av! Det at man i tillegg har mulighet til å velge hjerte i teksten er noe av det jeg liker aller best tror jeg, heh. Er jo så utrolig fint!

Som èn i innlegget under tippet, skal jeg ha konkurranse i nærmeste fremtid hvor du kan vinne et armbånd m/valgfri tekst i fra Inova Design. Det er ganske likt smykke mitt, bare uten glasshjerte inni. Utrolig søtt :-)

Hva synes du om smykket?
Er du interessert i å bli med i konkurranse?


Personlige navnesmykker

 Navnesmykker er utrolig populært nå til dags. Ikke minst er navnesmykke en utrolig fin ting å gi til f.eks konfirmanten. >Inova Design< har utrolig stort utvalg av tidløse navnesmykker i rustfritt stål, sterling silver og sølvtrekkede smykker. Alle smykkene er i tillegg nikkelfrie, noe som gjør det enkelt for både store og små og bruke de. Blant utvalget finnes det også smykker til yngre jenter med Hello Kitty og søte små engler! I tillegg til valgfri tekst, har man også muligheten til å legge til hjerter i teksten, noe som også gjør smykkene ideelle for mødre og bestemødre. Noe for alle med andre ord! :-)

Kikk innom Inova Design for mer utvalg, priser og kjøpsbetingelser.

Sponset

Hva synes du om navnesmykkene?
Har du eller kunne du tenkt deg slike navnesmykker?hits