Vurderinger - ble det deg?

Først å fremst - herlighet så mange fine blogger det er der ute! Både fotoblogger, hverdagsblogger og moteblogger. Jeg skulle gjerne gitt alle min personlige mening om bloggen deres, men de fleste skjønner at det hadde blitt i det lengste laget. Jeg har valgt ut fire fine, forskjellige blogger som får en liten vurdering i fra meg. Bildene er linket!Merethe; er ei jente på 21år fra Notodden, som fortiden har friår fra medier og kommunikasjon. Innhold; Merethe har egne, store og klare bilder i hvert innlegg, noe som er et stort pluss. Hun skriver også utrolig fengende, morsomt om hverdagen sin, om meninger og har inspirerende 'wants'. Hun får også leserene med seg. Design; Designet er ryddig, med en fin og enkel header. Helhet; En veldig personlig, fengende blogg som er utrolig gøy å lese og bla igjennom.Dobbelkamp; skrives av en 17 år gammel, anonym jente som forteller om hverdagen sin med spiseforstyrrelser. Innhold; Innholdet er naturligvis preget av hvordan det er å ha spiseforstyrrelser. Men jenta bak skriver utrolig sårt, rørende og er flink til å sette ord på hva hun tenker og føler. Utrolig fine bilder i hvert innlegg også! Design; Designet er fint og lyst, og headeren passer utrolig godt til resten. Helhet; En direkte og rørende blogg, men samtidig så utrolig fin!Maja;
er en jente på 20 år, fra Toten som snart er ferdig med første året på sykepleierutdanning sin. Innhold; Bilder! Det er sjeldent noe tekst, kanskje et par linjer. Men bilder sier virkelig mer enn tusen ord! En inspirerende blogg, fullt av nydelige, vakre bilder. Design; Det kan være en utfordring å lese deler av den lyse teksten, men ellers veldig rent og lett design. Superfin header også! Helhet; En gjennomført og inspirerende blogg.

 


Rikke;
er en 16år gammel jente som kommer i Tromsø. Innhold; Rikke skriver variert om hverdagen sin og har mange fine, enkle og klare bilder i innleggene sine. Designet; Er fint, enkelt og lett å forstå seg på. Headeren passer veldig fint til resten av designet, selvom det er enkelt, og fargene i headeren går igjen i designet. Helhet; En utrolig søt og sjarmerende hverdagsblogg.

Leser du/har du besøkt noen av disse bloggene?
Hva synes du om vurderingene?
hits