Black kitten.

Say hello to my little friend. For snart to uker siden hentet jeg en liten kattunge. Allerede ser jeg at katten har vokst seg større og har fått enda mer personlighet enn hva den hadde for en knapp stund siden. Vedkommende jeg hentet pusen hos mente på det var en hunnkatt, men etter å selv ha sett antydningen til at det kan være en gutt, har jeg mine tvil. Dersom det er en jente skal hun uansett hete Molly. Dersom det viser seg å være en gutt, skal han hete Malloy. Av en grunn bare føler jeg at det er en gutt, heh. 

- Har du husdyr? 
 


Observations by Grumpy Cat

Denne perlen av en bok, kom jeg over på Urban Outfitters i NY. 
Jeg kunne rett og slett ikke gå forbi den, så den ble med meg hele veien hjem,
over atlanteren, til Haugesund.
Boka er stappfull av sarkastiske gloser, og jeg kjenner meg skummelt mye igjen
i det som blir skrevet. 

.. Jeg kunne sikkert skeia fullstendig ut, klikka totalt, og lagt ut hele boka i bilder her,  
men det skal jeg spare dere for, altså. Jeg synes bare boka er så morsom,
fantastisk, og ikke minst søt. Løvv it! ♥Tenk koffert

For å si det ganske enkelt begynner jeg å bli rimelig klar for å reise, om dagen
- og noe må jeg skrive om for å få tiden til å gå.


Etter det, som føles ut som flere uker med masing, har Øystein endelig - takk Gud - kjøpt seg koffert til USA turen. Jeg føler jeg har hintet hundre ganger til at han snart burde skaffe seg en koffert - enten er det jeg som har et ekstremt behov for å være tidlig ute og forberede, eller så er det noen som ikke helt ser mine poenger og argumenter.
Ironisk nok er også Øystein sin koffert størst. Min ble nemlig kjøpt for flere måneder tilbake, og Øystein husket tydeligvis ikke hvor stor/liten min koffert var, når han plukket seg ut sin. Heldigvis passet kofferten hans akkurat med flyselskapets maksimale mål på kofferter, så vi slipper å bytte den. Jeg ♥ blåfargen på min, den er bare så fin, hehe. 

Øystein sin koffert er 105L, mens min er 65L - gjett tre ganger hvem som får mest i kofferten sin på veien hjem.


Bjorg Jewellery

Fingrene mine ser amputerte ut på første bilde, but that's beside the fact.
Jeg digger smykkene til Bjørg. Helst skulle jeg hatt dem alle.
Det er da det er greit man har bursdager og julaftener i årene som kommer,
slik at man - i det minste, kan ønske seg produkter.

Hva synes du om smykkene til Bjørg?
Har du noen Bjørg smykker?

 

----------------------------------------------------
#Bjørg #Bjorg #Jewellery #Smykker


Fifty Shades of Grey by KappahlHelt siden jeg åpnet bok nummer en og til jeg lukket bok nummer tre, har jeg vært fengslet av historien om Anastasia Steele og Christian Grey. Husmorporno? Klisjè? Tja, kanskje. Yet, so addicting. Da jeg fikk med meg at Kappahl lanserte en fifty shades-kolleksjon, måtte jeg innom å kikke. En himmel av superfint undertøy møtte meg. Naturligvis har jeg snopet litt av denne kolleksjonen, jeg kunne ikke la det gå forbi meg. Undertøyet er ikke bare utrolig fint å se på, men også helt fantastisk å gå med. (Æresord!) Er stas å ha litt finere undertøy også.

Etter alt å dømme, kommer ut nye utgivelser rundt jul og valentines også (♥), iallefall i følge damen bak kassen på Kappahl, heh. Som om ikke det var nok, er det en måned til julaften i dag! Tiden flyr. Snør gjør det også ♥

Har du lest Fifty Shades? Liker eller liker du ikke?
Unner du deg fint undertøy? Har du noe fra denne kolleksjonen?


Nye familiemedlem
Ignorer gjenspeilingen av meg i bollen. Vi har fått oss fisker. En hankampfisk og opprinnelig ti neontetra. Opprinnelig fordi to fisker daua over den første natten. Uvisst om kampfisken tok knerten på de eller om de ikke klarte overgangen fra butikk til hjem, men dø er de iallefall. Synes det er rart at åtte stykker fortsatt lever, visst kampfisken tok de to, men anyways. På spøk kaller vi kampfisken Jack (the ripper), siden to fisker forsvant. Legger skylden på størstemann, haha. Må bort til bollen å telle neontetraene - noe som er ganske tricky, innimellom, for å sjekke at alle er i god behold.

Skal bli morsomt å se hvordan Ask reagerer på fiskene når han kommer hjem fra mormoren sin, også. Litt greiere å ha fisk enn f.eks katt slik vi hadde før, iallefall når man har små barn.

Kommentarfeltet er stengt.


StickyGram

Tror de aller fleste har hørt om, eller bruker bildeappen Instagram. Stickygram lager magneter av dine instamoments direkte fra Instagram. Et brett med åtte magneter koster rundt åtti kroner og frakten er helt gratis. Man betaler kun for det man bestiller, og etter rundt en uke dumper en liten, tykk konvolutt ned i postkassen. Man betaler også via paypal, så det er hundreogti prosent trygt å bestille. Dessuten er det en finfin oppmerksomhet å gi bort et morsomt øyeblikk av poden ved middagsbordet til familien eller minner fra sydenturen til venninner.

Legg gjerne igjen instagram-navnet ditt, kanskje du har en ny følger i løpet av dagen :-)

Har du prøvd StickyGram før?
Hva er ditt Instagram-navn? (hvis du har, såklart!)
Welcome april

Æsj. Har du kjent på den følelsen av at du har oppnådd noe, fått noe til og etter en runde på nettet - blogger, nettsider og facebook faller hele mestringsfølelsen i grus, som et korthus, fordi alle - absolutt alle man kommer over gjør det mye bedre enn det man nettopp har fått til? Sånn føler jeg det nå. Før jeg begynte å skrive, mens jeg satt å redigerte bildene over tenkte jeg å lage et innlegg om våren, at mai - ikke minst juni begynner å nærme seg og at sola varmer enda mer for hver eneste dag som går. Men nei. En runde på facebook, og poof - inspirasjonen forsvant.

Jaja. Det er i det minste blitt april, det blir lysere og varmere for hver eneste dag.

Har du noen planer for april?
Kjenner du deg igjen i den følelsen?


Magical Easter EggLekte meg litt i Photoshop, heh. Det er første gang jeg prøver meg på denne teknikken, så om du ser ujevnheter så vet du hvorfor. Fikk ideen fra en annen blogg, faktisk. Hvem det var husker jeg ikke i farten, husker bare at hun brukte en muffinseske, sånne de selger på Kremmerhuset. Har et øye for detaljer, vet du. Jeg tok ideen ut på et påskeegg, så fikk jeg et passende tema også. Ønsker alle sammen en kjempegod påske og håper alle koser seg og nyter det fine påskeværet! :-)

Hva synes du om bilde og redigeringen?
Har du prøvd på noe lignende før? (Evnt. link meg)


Tilbakeblikk - Sommeren '12

Obs; mye bilder & tekst.
"Koffår får eg ikkje lov å låna jernrakå da, mamma?"


"Får eg lov av deg da, pappa?"

En av de kosligste tingene med bilder er at man har små øyeblikk fanget for alltid, og man kan når som helst se tilbake på de og bli minnet på alle de fine tingene man opplevde den gang da. Jeg elsker å se tilbake på bilder, og har et par ganger delt tilbakeblikk her på bloggen. Det mest spesielle for meg med å se tilbake, er å se hvor mye Ask Leonard har vokst, hvor mye mer han kan nå, enn hva han kunne da. Dessuten er alle bildene over tatt på sommeren, noe jeg begynner å lengte en god del etter nå - som jeg sikkert har nevnt et par hundre ganger før.

Det er bare det at alt blir bedre på sommeren. Bilder blir bedre, opplevelser blir bedre, maten, været, menneskene, byen, landet, klærne - ikke minst humøret. Ja, det aller meste. Om du tar deg tid til å tenke over det; hvor mange krangler og negativ energi har du egentlig på sommeren i motsetning til på høsten og vinteren? Vår og sommer gjør noe med oss, gitt.

Kommentarfeltet er stengt.Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?

På tross av solskinnet ute, har jeg brukt tiden min i dag på å lese. Jeg har nemlig hatt huset for meg selv så og si hele dagen, og da måtte jeg naturligvis utnytte det til det fulle, og gjøre det jeg hadde lyst til uten å bli forstyrret. Solskinnsdager blir det garantert mer av. Med andre ord, jeg tok meg tid til å åpne «Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?», som jeg fikk i gave fra Øystein. Allerede har jeg lest, eller - slukt en god del kapitler. Uavhenging av hvilket vær det er ute, er det alltid like avslappende å koble ut med en god og gripende bok. Jeg ser voksenpoengene i horisonten, heh.

Liker du å lese, har du lest denne boken?
Hva liker du å finne på når du skal slappe av og koble ut?


Yellow roses

Roser i potteplanter har aldri vært min greie. Ikke gule roser heller. Var litt i påskeånd da jeg handlet. Etter et kjapt søk på google kan gule roser fortelle meg to ting; de betyr enten svik/utroskap/falskhet eller alle de tingene i livet som gjør det godt å leve (Jeg holder en knapp på sistnevnte). Tydeligvis fordi gul er samme fargen som solen. Dagens unødvendige opplysning - Klapp på skulderen til meg for å ha opplyst dere. Har egentlig ikke tro på betydninger av farger på blomster, men litt morsomt å finne ut hva de ulike fargene visstnok betyr.

Da gjenstår det bare å se hvor lenge denne stakkarsen holder ut i mine hender.

Har du påskestemning, feirer du påske i det hele tatt?
Liker du å pynte med blomster?


J'adore Essence
Åh, som jeg elsker denne parfymen! Jeg fikk den i forlovelsesgave fra Øystein, og har brukt den nesten hver eneste dag siden. Den er med andre ord ganske drøy. Føler jeg har sprayet på meg hele flaska enkelte ganger, men det er faktisk ikke så mye som er brukt av den, heh. Det er ekte parfyme og flaskehalsen er håndlagd. Esken den kom i og plastikken rundt er visst nok pakket for hånd i tillegg fikk jeg forklart. Ekslusivitet er det iallefall. På toppen av det hele lå det en søt konvolutt med en liten mini-brosjyre med informasjon om parfymen, inni en egen lomme i selve esken, heh.

Er det bare meg, eller påvirker selgeren kunden når de skal kjøpe parfyme? Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spurt om hjelp i et parfymeri og ingen treffer, eller verre; jeg kommer hjem med en parfyme som blir helt grell og intens i lukten over tid. Mens når jeg kikker uten selger finner jeg så mange gode lukter. Spesielle greier.

Bruker du parfyme daglig?
Hvilken parfyme er din favoritt?


Nyttårsaften

Godt nytt år, alle sammen! Herlig å endelig starte 'på nytt'. Ser frem til å gjøre det beste ut av dette året. Nyttårsaften ble feiret sammen med Ask Leonard, svigerforeldrene mine, oldemoren og oldefaren til AL, samt tanten hans. En god gjeng med andre ord. Rett før leggetiden til Ask Leonard, gikk vi ut å tente på stjerneskudd. En begeistret liten gutt, fulgte nyskjerrig med på hvordan stjerneskuddet brant og brant, heh. Heldigvis fikk han sove også, til tross for bomber og krutt. Ikke fullt så mye action på bondelandet, som i byen.

Dessuten er det herlig å bruke denne dagen til noe og ikke ligge i fosterstilling og klage, fordi man drakk altfor mye kvelden før. Misunner ikke de som er der akkurat, hah!

Hva synes du om bildene?
Hvordan var din nyttårsaften?

Daisy
Åh, for en herlig flaske! Den holder på en enda herligere duft. En duft av bringebær, jasmin og musk.
Love! ♥

Hvilken parfyme er din favoritt? hits